Noi detalii despre autostrada A7, care va trece și printr-o comună din Botoșani. Când va fi scoasă la licitație execuția lucrărilor

Autoritățile oferă noi detalii despre autostrada A7, care va trece și printr-o comună din județul Botoșani. Miercuri are loc o dezbatere publică la Tudora.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, urmează aprobarea indicatorilor tehnico-economici la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și în Consiliul tehnico-științific al Ministerul Transporturilor. După aceste proceduri, Guvernul trebuie să se aprobe indicatorii tehnico-economici ai autostrăzii A7 pe tronsonul Suceava – Pașcani într-o ședință de Guvern pentru a începe procedurile de licitație pentru proiectare și execuție.

„Îmi exprim speranța ca la sfârșitul acestui an, începutul anului viitor să se scoată la licitație proiectarea și execuția lucrărilor. De asemenea, Consiliul Județean Suceava a participat săptămânal la ședințele de progres din cadrul Companiei de Autostrăzi și a participat alături de primari la identificarea proprietarilor de pe traseul autostrăzii. Și sunt convins că acesta a fost un sprijin nemijlocit pentru grăbirea termenelor și pentru a recupera decalajul față de celelalte tronsoane până la Pașcani, care sunt mult mai avansate”, precizează Flutur.

One thought on “Noi detalii despre autostrada A7, care va trece și printr-o comună din Botoșani. Când va fi scoasă la licitație execuția lucrărilor

  1. după arestarea lui Fluture cu groapă de gunoi din vârful muntelui de unde a furat 4.000.000 euro treburile se vor rezolva..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *