Egiptenii investesc la Botoșani! O fabrică de echipamente medicale va fi construită într-o comună din județ

O fabrică de echipamente medicale va fi construită într-o comună din județul Botoșani de oameni de afaceri din Egipt, dar care au afaceri în Anglia și Elveția. Investiția ar urma să fie realizată în comuna Răchiți, în doi ani.

Primarul comunei Răchiți, Florin Bulgaru, susține că aceasta va fi construită în zona cuprinsă  între Primărie și fabrica Five Continents. Practic, aceștia vor muta la Răchiți liniile de producție a unor echipamente medicale din Anglia și Elveția.

„Au concesionat o bucată de pământ și acum ei sunt în autorizare pentru autorizația de construcții. Înseamnă mult mai multe venituri pentru comune, eu încurajez pe oricine să vină să deschidă puncte de lucru, aici, în comună, să facă fabrici, uzine, înseamnă locuri de muncă pentru cetățeni, mai multe venituri pentru comună, nu poate fi decât un plus valoare. Am înțeles că ei sunt oameni de afaceri egipteni, unul are o fabrică în Elveția, unul în Anglia”, ne-a declarat primarul comunei Răchiți, Florin Bulgaru.

 

2 thoughts on “Egiptenii investesc la Botoșani! O fabrică de echipamente medicale va fi construită într-o comună din județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *