Pregătiri pentru Balul oamenilor de afaceri din Botoşani. Când şi unde va avea loc evenimentul!

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Botoșani va organiza, în scurt timp, o nouă ediţie a Balului oamenilor de afaceri din judeţ. Evenimentul „Topul Firmelor – Gala Excelenței în Afaceri”, care a ajuns la a 30-a ediţie, va avea loc pe 19 noiembrie la Popas Cucorăni- Salonul „Luceafărul”.

„Festivitatea de premiere a firmelor intrate în TOP-ul Județean 2022 oferă o oportunitate de neegalat pentru consolidarea parteneriatului Camerei de Comerț și Industrie Botoșani cu mediul de afaceri. TOP-ul firmelor reprezintă un moment de analiză și recunoaștere a rezultatelor activității, fiind întocmit pe baza metodologiei unice, complexe, transparente și unitare la nivel național, utilizată de toate Camerele de Comerț județene, singurul clasament care se supune rigorilor legii”, susţin organizatorii.

CCI anunţă că atmosfera balului va fi întreţinută de Cvartetul „Poem” și pianistul Constantin Panaite,  alături de Mady Omania & Virgil Prispian.

Doi agenţi de poliţie din Botoşani au devenit ofiţeri după un concurs la care au participat alţi peste 30 de poliţişti. Cine sunt ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *