Negocieri la FC Botoșani pentru fostul jucător de la Olympique Marseille: „Totul a început acum o lună”

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că a purtat tratative cu atacantul algerian Billel Omrani (30 de ani) în legătură cu o posibilă venire a acestuia la gruparea din nordul Moldovei.

Billel Omrani și-a încheiat înțelegerea cu cei de la FCSB la începutul verii, iar de atunci nu și-a mai găsit echipă.

Fostul jucător de la Olympique Marseille și CFR Cluj le-a fost propus celor de la FC Botoșani, care au negociat cu el timp de o lună.

Finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, a spus însă că mutarea a picat din cauza pretențiilor salariale mari ale atacantului.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a negociat cu Billel Omrani: „Totul a început acum o lună”

„Văd că veștile circulă repede. Da, am fost în negocieri pentru Omrani ăsta, dar am decis să pun stop discuțiilor și să îi spun pas.

Totul a început acum o lună, atunci când ne-a fost propus. De atunci am tot discutat. El avea și unele pretenții financiare destul de mari pentru nivelul salarial al echipei mele, a mai redus apoi din aceste pretenții, dar tot nu am de bătut palma.

Am stat și m-am gândit mai bine, iar sacrificiul financiar nu îmi oferea nicio garanție că o să îmi iasă cu Omrani, dar nici nu am vrut să dau vestiarul peste cap.

Casap (n.r. – Carlo) este cam ultimul transfer. Am lista full”, a precizat Valeriu Iftime, conform Prosport.

Billel Omrani a mai jucat în Superliga la CFR Cluj și FCSB. Cu trupa din Gruia a câștigat 5 campionate consecutive, între 2018 și 2022, dar și două Supercupe.

A adunat în total 186 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, reușind să marcheze 35 de goluri și să dea 37 de pase decisive, potrivit gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *