Pe cine ești obligat să lași în față la casa de marcat. Amenzi uriașe dacă nu este respectată măsura

foto: unsplash

Un proiect de lege adoptat miercuri, 20 septembrie, în Plenul Camerei Deputaţilor prevede că femeile însărcinate şi persoanele însoţite de copii cu vârsta de până la 5 ani au prioritate la casieriile, ghişeele şi casele de marcat din cadrul entităţilor publice şi private, precum şi la serviciile oferite de acestea.

„Femeile gravide, precum şi persoanele însoţite de copii cu vârsta de până la 5 ani au prioritate la casieriile/ghişeele/casele de marcat din cadrul entităţilor publice şi private, precum şi la serviciile oferite de acestea, cu excepţia cazurilor în care acestea deţin casierii/ghişee/case de marcat speciale pentru categoriile de persoane enunţate. Se acordă prioritate la casieriile/ghişeele/casele de marcat ale instituţiilor publice, precum şi la serviciile oferite de acestea, femeilor gravide, precum şi persoanelor însoţite de copii cu vârsta de până la 5 ani, cu excepţia cazurilor în care în instituţiile publice există casierii/ghişee/case de marcat speciale pentru aceste categorii de persoane”, prevede proiectul.

Doi deputați au votat împotrivă: Mihai Lasca, neafiliat, dar ales pe listele AUR și Claudiu Năsui (USR). Niciunul din cei doi parlamentari nu au putut fi contactați pentru a explica ce i-a determinat să voteze împotriva proiectului de lege.

Sursa: ziare.com

FOTO Conacul cu 29 de încăperi din județul Botoșani, care a aparținut unui mare logofăt. La ce folosește clădirea astăzi

One thought on “Pe cine ești obligat să lași în față la casa de marcat. Amenzi uriașe dacă nu este respectată măsura

  1. S au facut atatea magazine ca nu am mai vazut cozi de mult. oricum legea e buna dar daca se dadea legea asta pe timpul raposatului ….cand se statea la coada 2 ore pt o paine 2 ore pt o sana 2 ore pt doua sute de grame de salam etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *