După ce mai mulți fotbaliști s-au accidentat grav, preparatorul fizic pleacă de la FC Botoșani! Varianta oficială: o problemă personală. „Ne-au zis să aducem un preot în vestiar!”

Valeriu Iftime a dezvăluit pentru ProSport că ancheta internă cu privire la nenumăratele accidentări din lotul lui FC Botoșani s-a încheiat.

Pe 8 septembrie ProSport v-a informat în exclusivitate că Valeriu Iftime este un car de nervi și a ordonat o anchetă internă, pentru a se verifica dacă preparatorul fizic Stelian Isac este principalul vinovat pentru nenumăratele accidentări cu care se confruntă echipa pregătită de Dan Alexa.

FC Botoșani s-a transformat într-o adevărată infirmerie. Sebastian Mailat, Petro, Sadiku sunt operați, Țigănașu are fractură, iar pe această listă a indisponibililor s-au „înscris” acum și Andrei Dragu (fractură de radius la antebrațul mâinii stângi) și Sekou Camara (ruptură de ligamente, precum primii trei enumerați). Până la meciul cu Poli Iași, Mutombo a avut și el unele probleme medicale, dar a fost recuperat la timp,

ProSport a aflat că ancheta ordonată de Iftime s-a încheiat, iar preparatorul fizic va pleca de la Botoșani.

„Nu a fost vina lui Stelică, dar el mi-a cerut să plece de la Botoșani!”

Valeriu Iftime a vorbit despre rezultatul anchetei interne demarată de oficialii lui FC Botoșani în propriul club. „V-am spus clar că nu voi lăsa lucrurile așa, deoarece este incredibil prin ce trecem. Doctorii mi-au finalizat ancheta și mi-au comunicat că totuși nu este vina preparatorului fizic. Dânșii chiar mi-au sugerat să aduc și un preot în vestiar și voi lua în serios această propunere. 

Deci nu îl voi face rachetă pe Stelică (n.r preparatorul fizic Stelian Isac) și nu îl voi da eu afară. Însă, acum știu că poate nu mă credeți, dar Stelică mi-a cerut să îl lăsăm să plece. E ciudat, nu? Ne-a spus că are niște probleme de familie și vrea să închidem colaborarea. Eu nu pot ține pe nimeni cu forța la FC Botoșani și îl voi lăsa să plece dacă acest lucru și-l dorește.

Dar rețineți: el nu pleacă în urma anchetei noastre interne. Doctorii mi-au spus clar că nu este el vinovat de aceste accidentări. Nu am trecut niciodată de când sunt în fotbal prin ceea ce trec acum. Urmează să discut cu Dan Alexa și o să decidem împreună ce preparator fizic vom aduce la FC Botoșani. Sunt convins că o să găsim un preparator fizic bun, dar trebuie să îl căutăm cu mare grijă”, ne-a mărturisit patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *