Un bărbat din Botoşani şi-a făcut milă de un om, iar acesta i-a luat viaţa. Criminalul, trimis în judecată

Botoşăneanul care, la începutul lunii iunie, l-a ucis pe omul care îi întinsese o mână de ajutor a fost arestat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. Mihai Timofte, care se află în arest preventiv, este trimis în judecată sub acuzaţia de omor.

Tragedia s-a produs pe 6 iunie în localitatea Mănăstirea Doamnei din comuna Curteşti, acolo unde Gheorghe Coteaţă avea o casă. Botoşaneanul de 54 de ani, care locuia singur, îşi făcuse milă de un bărbat cu zece ani mai tânăr decât el, care nu avea unde să stea. Pe 6 iunie, proprietarul casei a fost găsit mort în locuinţă.

Poliţiştii au observat leziuni în zona capului, iar în urma necropsiei s-a stabilit că acestea i-au provocat moartea. În consecinţă, au început o anchetă, ajungând la concluzia că principalul suspect este omul din curte, care l-ar fi lovit cu o rangă în cap.

Autorul, Mihai Timofte, care are 44 de ani, a fost internat pe Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Maromati Botoşani în vederea expertizării psihiatrice, iar ,după ce s-a stabilit că acesta are discernământ, a fost externat. Procurorii au propus arestarea preventivă a acestuia, iar judecătorii au admis acest lucru.

Un botoșănean și-a riscat libertatea pentru… o vacă. Acum este anchetat de polițiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *