Avocata familiei Ivanov: Soțul Alexandrei încă este într-o situație deplorabilă

Avocata familiei Ivanov, Gianina Vera Poroșnicu, a declarat, miercuri, că soțul Alexandrei trece cu greu peste acest moment dureros. Avocata spune că familia Ivanov este una mare și unită și că soțul Alexandrei se află încă ”într-o situație deplorabilă”.

”Sigur că ținem o legătură strânsă cu familia. Am făcut un dosar pe care noi îl folosim la susținerea constituirii de partea civilîă. Adunăm tot felul de probe care arată raporturile extraordinar de bune care existau în această familie, o familie model, genul de familie mare și mereu reunită. Sigur că soțul încă este într-o situație deplorabilă și știu din celelalte experiențe din profesia mea că în urma unei tragedii este șocul, dar după aceia este mult mai greu, pentru că intervine dorul și conștientizarea a ceea ce ai pierdut definitiv. Clar că lucrurile nu pot sta bine pentru oamenii care au asemenea pierderi”, a afirmat Gianina Vera Poroșnicu.

Familia Alexandrei, mămica moartă la 25 de ani, în maternitatea Botoșani, cere despăgubiri record după ce personalul medical a ignorat-o timp de șapte ore. Familia cere despăgubiri de peste 7 milioane de euro, astfel încât fiecare membru al familiei să aibă compensaţii materiale. Cele mai mari sume sunt pentru copiii Alexandrei, câte 1 milion de euro pentru fiecare.

Reamintim că potrivit necropsiei, Alexandra Ivanov a decedat ca urmare a insuficienţei cardio-respiratorii, a edemului pulmonar acut şi a sarcinii oprite în evoluţie complicată infecţios.

FOTO Noi audieri în cazul Alexandra Ivanov. Familia a protestat în fața sediului Poliției Botoșani

 

3 thoughts on “Avocata familiei Ivanov: Soțul Alexandrei încă este într-o situație deplorabilă

  1. Asa se intampla,madam avocata cand sotul nu are grija de consoarta.Stia prea bine indureratul ca de la ultimul avort al decedatei nu mai aveau voie sa procreeze.De cine au ascultat,de cei care spun „Faceti copii,sunt bucuria lui Dumnezeu”,ori de indicatiile medicale ? Pai atunci sa plateasca primii,in calitate de autori morali,de ce sa plateasca altii pentru iresponsabilitatea cuplului nefericit ? Asta e,a luat-o bunul Dumnezeu pe mamica ca sa nu o mai chinue indureratul cu procreerea.El ce a facut,de ce nu a adus-o la spital in timp util ? Dar,acum cum e plin de bani din despagubiri,in cativa ani isi va reface viata,a turnat temelia la noua casa,pregateste terenul pentru noua mamica vitrega.Copiii vor creste mari si il vor intreba pe tati de ce nu a avut grija de mami, iar adevarul nu poate fi ascuns la infinit.

    1. Ce pot sa ți urez la comentariu tău, sa te umplii de banii de care s a „umplut” nefericitul soț, sa vezi ce bogat te simți!
      Cât despre sarcina chiar cu acordul medicului de sarcina și evoluția putea sa fie la fel. Riscuri sunt, ce nu ai înțeles e nepăsarea de care a dat dovada medicul. Ce consideri timp mai util dacă s a așteptat 8 ore pana sa moara sa se facă ceva?! De timp util nu a dat dovada personalul medical.

  2. Așa este Nostradamus !!! Și întreruperea de sarcina și ar fi cauzat o .. așa de credincioasa era !! Domnul Ivanov va mai procrea alții !! 😀Se vizează și milionar in euro .. Are pe cineva mare la județ și profita cu tam tamtamuri !! Maica sa mai era și asistenta medicală pe deasupra !! Va dati seama ce priceputa e dacă nu a discutat cu propria fica ! ???Sa i explice edemul pulmonar !??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *