Percheziții la o proxenetă din Botoșani. Femeia și un tânăr de 20 de ani puneau mai multe tinere să-și vândă trupul

Percheziții la o proxenetă din Botoșani. O femeie de 53 de ani, din județul Botoșani, și un tânăr de 20 de ani, din județul Iași, au fost reținuți pentru 24 de ore, marți, 19 septembrie, de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Ordine Publică, fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de proxenetism.

„În urma probatoriului adminstrat s-a stabilit faptul că aceștia ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe tinere, în diferite locații, pe care puneau la dispoziție,  în regim hotelier, atât în municipiul Botoșani cât și în alte localități din țară, obținând astfel foloase materiale. Tânărul de 20 de ani, prin amenințări cu acte de violențe ar fi adeterminat persoana vătămată, o tânără de 20 de ani, să practice prostituția în spațiile puse la dispziție de către acesta”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

În aceeași zi, polițiștii au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor bănuite de comiterea infracțiunilor, precum și imobile folosite de către aceștia pentru comiterea faptelor, din municipiul Botoșani, comuna Corni și județul Iași.

În urma activităților desfășurate la locațiile vizate au fost identificate 6 persoane de sex feminin bănuite că practică prostituția, care au fost conduse la sediul poliției și au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace de probă.

Cele două persoane bănuite de comiterea infracțiunii au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt.

La activități s-a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, Serviciului  pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor.

FOTO Accident feroviar la Botoşani. Coliziune între un tren şi un camion de cereale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *