Tânăr din Botoșani, dat jos de la volanul unui tractor. Ce au găsit polițiștii în cabina tractorului

Un tânăr este anchetat de polițiști pentru cinci infracțiuni constatate în flagrant delict, în urma unui control în trafic. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au oprit, duminică, pentru control, pe drumul public, din comuna Știubieni, un tractor condus de un tânăr, de 22 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că botoșăneanul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autovehiculul pe care îl conducea nu era înmatriculat.

De asemenea, în cabina tractorului au fost identificate 12 plase tip monofilament, în care era prins pește, fără ca tânărul să dețină documente legale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, furt calificat, deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, deţinerea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Proiect pentru construcția unei fabrici de bere în Botoșani. Unde va fi amplasată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *