Proiect pentru construcția unei fabrici de bere în Botoșani. Unde va fi amplasată!

Doi soți au realizat un proiect pentru construcția unei fabrici de bere în municipiul Botoșani. Cei doi dețin o suprafață de 4.800 de metri pătrați la intrarea în Tulbureni (în vecinătatea fostei Întreprinderi Legume Fructe- ILF) și au în vedere dezvoltarea unei investiția în industria berii.

Aceștia au depus la Primăria Botoșani documentația pentru a obține certificatul de urbanism necesar întocmirii Planului Urbanistic Zonal, în baza căruia terenul respectiv, care acum are rol de fâneață, să fie introdus în intravilanul municipiului Botoșani.

O altă investiție importantă în municipiul Botoșani

Un nou centru comercial va fi construit în municipiul Botoșani. Un investitor privat și-a anunțat intenția de a ridica noul centru pe terenul fostei fabrici de cauciuc din Botoșani, de pe Calea Națională 24 F, în imediata vecinătate a Brico Depot.

Investitorul este compania Romstal, care a depus la Primăria Botoșani documentația pentru a construi spațiul comercial pentru care va cheltui peste trei milioane de lei.

Potrivit documentației depuse la administrația locală, centrul comercial ar urma să fie realizat pe un teren de 4.226 metri pătrați pe care firma îl deține în Zona Industrială. Clădirea, care va avea funcțiune de centru comercial, ar urma să aibă o suprafață construită de 1.315 metri pătrați și o suprafață desfășurată de peste 2.000 de metri pătrați.

FOTO Troiță ridicată în memoria Alexandrei, mămica moartă la maternitate. „O vom dedica pentru ea și pentru toate mămicile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *