Un nou centru comercial va fi construit în municipiul Botoșani. Un investitor privat va cheltui peste 3 milioane de lei

Un nou centru comercial va fi construit în municipiul Botoșani. Un investitor privat și-a anunțat intenția de a ridica noul centru pe terenul fostei fabrici de cauciuc din Botoșani, de pe Calea Națională 24 F, în imediata vecinătate a Brico Depot.

Investitorul este compania Romstal, care a depus la Primăria Botoșani documentația pentru a construi spațiul comercial pentru care va cheltui peste trei milioane de lei.

Potrivit documentației depuse la administrația locală, centrul comercial ar urma să fie realizat pe un teren de 4.226 metri pătrați pe care firma îl deține în Zona Industrială. Clădirea, care va avea funcțiune de centru comercial, ar urma să aibă o suprafață construită de 1.315 metri pătrați și o suprafață desfășurată de peste 2.000 de metri pătrați.

Centrul va avea deschidere atât la Calea Națională, cât și la Aleea Sfântul Gheorghe, cea care duce spre noul spital de boli paliative construit de Compania Națională de Investiții.  El va dispune de spații de parcare și de spații verzi.

FOTO Imagini spectaculoase! Locul din județul Botoșani despre care puțini știu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *