O firmă din Botoșani, înființată în urmă cu nouă luni, câștigă o licitație de 1,2 milioane de lei. Trebuie să reabiliteze o grădiniță

santier constructii, stiri, botosani,O firmă din Botoșani, care a fost înființată în urmă cu nouă luni, a câștigat o licitație în valoare de 1,2 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea unei grădinițe din satul Liveni- comuna Manoleasa.

Este vorba de societatea comercială Grandi Construzioni Lucmat SRL, cu sediul în municipiul Botoșani, pe strada Bradului, nr. 1. Firma a fost înființată pe 30 decembrie 2022, iar contractul de 1,2 milioane de lei i-a fost atribuit în urma unei licitații organizată de Primăria comunei Manoleasa.

Atribuirea contractului a fost făcută deși în caietul de sarcini era precizată expres experiența similară a constructorului.

„Pentru contractele de achizitie de lucrari: executarea de lucrari de tipul specificat Ofertantul va face dovada ca in ultimii 5 ani a dus la bun sfârșit lucrări similare, cu o valoare cumulata de minim 1.200.000,00 lei, fara T.V.A., la nivelul unuia sau cel mult 3 contracte”, se arată în caietul de sarcini.

Grădinița din Liveni trebuie refăcută în baza unui proiect finanțat din fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Un nou centru comercial va fi construit în municipiul Botoșani. Un investitor privat va cheltui peste 3 milioane de lei

One thought on “O firmă din Botoșani, înființată în urmă cu nouă luni, câștigă o licitație de 1,2 milioane de lei. Trebuie să reabiliteze o grădiniță

  1. verifica cineva daca nu avem si aici un BUZATU?
    SE PRACTICA PESTE TOT 10-15 % servicile stiu dar daca e cineva care nu face obiectul e lasat sa ia ! sa vorbit de drumul RADAUTI MANOLEASA ,dar numeni nu a verificat sa u sa se fi sesizat din oficiu da caliatea sub orice norme de calitate dupa cativa ani este total distrus ! se stie ca contac si macalet sunt bine mersi la pensie iar noi beneficiem de un drum distrus coplet … n
    NU SE SESIZEAZA NIMENI !
    O TARA UNDE FACE FIECARE CE VREA NIMENI NU RASPUNDE ! PANA CAND VA MAI TRENA ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *