Vezi unde se construiește McDonald’s la Botoșani! Ar urma să fie gata până la sfârșitul anului

Un restaurant McDonald’s va fi deschis și la Botoșani. O firmă din Piatra Neamț a obținut certificatul de urbanism pentru construirea primului McDonald’s din municipiul Botoșani, pe strada Calea Națională, la ieșirea spre Iași, lângă Kaufland. McDonald’s va fi în fața noului magazin Altex. Este vorba despre un MC Drive, care va fi deschis la sfârșitul acestui an.

„În urma informațiilor pe care le am se dorește ca această investiție să fie finalizată până la sfârșitul anului. De altfel, ritmul lucrărilor pentru acești investitori este destul de alert, ați văzut cum s-au construit supermarketurile de la marginea orașului. În câteva luni de zile au fost deschis. Acolo este o investiție complementară pe Calea Națională, care nu privește doar acest restaurant, ci și un punct de vânzare a electrocasnicelor”, spunea în urmă cu câteva luni primarul Cosmin Andrei

In Romania, McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 97 de restaurante și 54 de McCafe în 29 de oraşe si primeste zilnic peste 200.000 clienti.

Miraculos! Copilul din Botoșani, aruncat de mamă de la geam, a deschis ochii. Primul lucru pe care l-a cerut micuțul

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com