FOTO! Un medic botoșănean are doar cuvinte de laudă la adresa secției unde lucrează: Reușim să facem un act medical de calitate. Pot să mă mândresc!

Un medic botoșănean are doar cuvinte de laudă la dresa secției unde lucrează. Medicul Bogdan Alexandroaie, șeful Secției Medicală II din cadrul Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că secția reușește să desfășoare un act medical de calitate iar acest lucru s-a văzut și din chestionarele de satisfacție completate de bolnavi, care au apreciat cu Bine și Foarte bine activitatea cadrelor medicale.

Reușim să facem un act medical de calitate, și nu o spun doar eu în calitate de medic șef de secție, ci o spun toate datele care sunt cumulate de-a lungul timpului. Și la nivelul chestionarelor de satisfacție, nu știu situația pe celelalre secții, dar pot să mă mândresc la nivelul Secției Meduicală II, nu am nici un chestionar care să fie negativ. Din toate chestionarele completate în ultimele șase luni, avem 25% cu Bine și restul cu calificativul Foarte Bine. Și vă garantez că nimeni nu pune pistolul la tâmplă pacientului ca să completeze acele chestionare. Ba mai mult, am rămas surprins că sunt pacienți vârstnici, pacienți care au un deficit de vedere sau pacienți cu probleme  în ceea ce privește scrisul, care au solicitat să completeze acele chestionare, dând răspunsul completat de către asistentul din salon,. Asta pentru mine este o mândrie , pentru colectivul pe care îl păstoresc acolo. Înseamnă că ei au înțeles ce au de făcut și își desfășoară activitatea așa cum trebuie”, a declarat medicul Bogdan Alexandroaie.

Șeful Secției Medicală II mai spune că a reușit, de când ocupă această funcție, să responsabilizeze personalul medical pe care îl are în subordine.

Din 2020 de când am onoarea să păstoresc această secție, alături de asistenta șefă, am depus o muncă în sensul acesta: responsabilizarea oamenilor. Și au înțeles într-un final că trebuie să mergem în aceeași direcție, să facem același lucru iar exemplul pe care îl dăm noi, ca persoane, medic șef de secție, medici, asistent șef, a fost preluate de către personalul din secție”, a adăugat Alexandroaie.

Spitalul Județean Botoșani a rămas fără medici pediatri. Un alt medic pediatru iese la pensie, iar managerul va merge la Iași pentru a aduce medici

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *