Imagini care îți sfâșie sufletul! Gestul făcut de fetița Alexandrei, de ziua mamei sale, care a umplut de lacrimi ochii tuturor

Imagini sfâșietoare au putut fi văzute, pe 11 septembrie, când Alexandra Ivanov, mămica moartă la maternitate, ar fi împlinit 26 de ani. În loc de tort, musafiri și îmbrățișări, Alexandra a avut parte de o slujbă de parastas la cimitir, apoi apropiații s-au strâns în fața Prefecturii, unde au aprins o candelă.

Printre aceștia s-au numărat și fetița Alexandrei alături de tatăl său. Într-un moment care le-a sfâșiat sufletul celor prezenți, copila a îmbrățișat afișul cu poza mamei sale. Poartă un tricou cu chipul mamei sale și mesajul „nu am aer”, la fel ca și prietenele ei.

Alexandra a dat viață pentru trei copii pe care îi iubea mai presus decât orice. Adora să le fie mamă, se hrănea cu energia și zâmbetele lor, cu șotiile și îmbrățișările lor.

A vrut să mai aducă pe lume un copilaș, dar, din păcate, soarta a lovit-o crunt, iar fătul s-a oprit din evoluție. Ulterior, Alexandra s-a stins pe patul de spital, strigând până în ultimul moment după ajutor. A îndurat ore întregi de chin fără ca nimeni să nu îi răspundă.

Profesor de elită! Cadrul didactic din Botoșani din mâinile căruia ies informaticieni excepționali. „Mi-ar plăcea să zică peste ani despre mine că am fost un om bun”

Medicii care ar fi trebuit să aibă grijă de ea au fost suspendați de conducerea spitalului, iar între timp se fac anchete peste anchete. Familia cere dreptate! Nimic nu o va mai putea aduce pe Alexandra înapoi însă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *