Alexandra, mămica moartă la maternitate, ar fi împlinit, astăzi, 26 de ani. În loc de „La mulți ani”, familia îi cântă „Veșnica pomenire”

Alexandra Ivanov, mămica moartă la maternitate, ar fi împlinit astăzi, 11 septembrie, 26 de ani. Din păcate, în loc de ” La multi ani!”, lângă mormântul ei, cei dragi îi vor canta „Vesnica pomenire”. Alexandra a dat viață pentru trei copii pe care îi iubea mai presus decât orice. Adora să le fie mamă, se hrănea cu energia și zâmbetele lor, cu șotiile și îmbrățișările lor.

A vrut să mai aducă pe lume un copilaș, dar, din păcate, soarta a lovit-o crunt, iar fătul s-a oprit din evoluție. Ulterior, Alexandra s-a stins pe patul de spital, strigând până în ultimul moment după ajutor. A îndurat ore întregi de chin fără ca nimeni să nu îi răspundă.

Medicii care ar fi trebuit să aibă grijă de ea au fost suspendați de conducerea spitalului, iar între timp se fac anchete peste anchete. Familia cere dreptate! Nimic nu o va mai putea aduce pe Alexandra înapoi însă.

Cazul cutremurător al Alexandrei schimbă legi. „Gravidele, dacă sunt refuzate de medicii de gardă voi propune inclusiv retragerea dreptului de practică”

One thought on “Alexandra, mămica moartă la maternitate, ar fi împlinit, astăzi, 26 de ani. În loc de „La mulți ani”, familia îi cântă „Veșnica pomenire”

  1. Se aud soapte precum ca copilul mort, purtat in pantece de decedata nu era tocmai legitim,era conceput cu altcineva,deh,un banut in plus nu strica.Cum poate dovedi sotul „indurerat” ca era progenitura lui,si nu a altui mascul ? Asa s-ar explica dezinteresul total a sotului si parintilor,nu au intervenit deloc in seara fatidica,drept pedeapsa .Au lasat-o sa se descurce singura,planul a functionat (doctorita de garda a muscat momeala prin neangajare),iar acum vor despagubiri.Asta e,mortii cu mortii,iar urmasii cu malaiul.Buna afacere,aferim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *