FOTO! Pompierii botoșăneni, o zi cu copiii la serviciu

Ziua Pompierilor din România se apropie, iar anul acesta ISU Botoșani a organizat o serie de activități dedicate celor mai importante persoane din viața salvatorilor botoșăneni: copiii acestora.

Timp de două zile, porților subunităților din Botoșani și Dorohoi au fost deschise pentru copiii de toate vârstele care au vrut să vadă cum se desfășoară o zi din viața părinților, atunci când sunt la serviciu.

Tiroliana, coborârea în rapel, mutarea unei ținte mobile cu jetul de apă, echiparea contracronometru și parcurgerea unui traseu asemănător cu cel folosit de pompieri pentru a se antrena zilnic, au fost doar o parte dintre surprizele care au transformat acest eveniment într-unul memorabil.

”Și cum nu există copil care să nu fie atras de autospecialele de intervenție, salvatorii au avut ocazia să urce în acestea, alături de copiii lor.
Bucuria de a fi împreună s-a citit în ochii fiecăruia, adult sau copil. Nu știm câți dintre copiii vor îmbrațișa cariera de pompier, dar știm cu siguranță că a fost una dintre cele mai frumoase zile petrecute impreună”, transmite printr-un comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *