Investiție imobiliară la Botoșani! Bloc cu șase etaje construit în zona Primăverii

O nouă investiție imobiliară va fi făcută în municipiul Botoșani. O firmă intenționează să construiască un bloc cu șase etaje în zona Primăverii. Este vorba de societatea comercială Dezstore Logistic SRL din localitatea suceveană Stroiești, reprezentantă de Constantin – Florin Ursu, care va ridica un bloc cu subsol, parter și șase etaje pe strada Colonel Victor Tomoroveanu, nr. 23, în spatele castelului de apă de pe Primăverii.

Firma suceveană a cumpărat o casă și terenul aferent, de 893 metru pătrați, și vrea să dezvolte blocul cu spații comerciale la parter.

Dezstore Logistic SRL are afaceri în domeniul transporturilor rutiere de marfă. Ea a avut, anul trecut, venituri totale de 2,5 milioane de lei.

Firma a depus documentația tehnică pentru viitorul bloc din Botoșani la Primărie.

„Terenul se află în proprietatea persoanei juridice SC Dezstore Logistic SRL și este împrejmuit și ocupat de două construcții: locuință unifamilială, Sc 104 mp și magazie, Sc 12 mp, ce urmează să fie demolate. Accesul carosabil și pietonal se realizează din strada Colonel Victor Tomoroveanu, ce este o arteră de circulație modernizată, cu cale de rulare asfaltată, având un profil transversal de cca. 6,10 m (carosabil 2 benzi, cu sens unic și trotuare laterale). În prezent, zona dispune de următoarele utilități: alimentare cu apă și canalizare, energie electrică, gaze naturale, energie termică, telefonie, salubritate, transport urban și televiziune prin cablu”, se arată în respectiva documentație.

FOTO Presa națională: Locul din România considerat Raiul Moldovei se află într-o localitate din Botoșani. Pare din altă lume, trebuie să ajungi aici măcar o dată în viaţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *