Șeful Inspectoratului Școlar Botoșani, mesaj către cadrele didactice la început de an școlar

Șeful Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, Bogdan Suruciuc, cere personalului din învățământ, la început de an școlar, să fie ancorat în realitățile care sunt și să răspundă cerințelor sistemului. Mesajul acestuia către dascăli este de unitate și responsabilitate.

Cred că mesajul care ar trebui să fie transmis de toți cei implicați în sistemul de educație ar fi de unitate și responsabilitate, pentru că începem un nou an școlar cu provocări, cu o nouă lege a educației și doar împreună și responsabili în aplicarea acestei legi vom putea duce educația acolo unde este locul. După cum știm cu toții, educația este temelia unei societăți durabile”, a spus Bogdan Suruciuc.

Șeful IȘJ Botoșani a declarat totodată că tot ce prevede noua Legea a educației se va aplica în școlile botoșănene, inclusiv interzicerea telefoanelor mobile de către elevi în timpul orelor.

Este o prevedere în noua lege a educației. Se va aplica și tot ceea ce spune noua legea a educației va veni cu norme de aplicare și se va reglementa și acest aspect”, a adaugat Suruciuc.

Sprijin pentru familia Alexandrei! Consiliul Județean Botoșani a decis alocarea unei sume pentru soțul tinerei moarte în Maternitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *