Sprijin pentru familia Alexandrei! Consiliul Județean Botoșani a decis alocarea unei sume pentru soțul tinerei moarte în Maternitate

Sprijin financiar pentru familia Alexandrei Ivanov. Consiliul Județean Botoșani a decis, vineri, alocarea unei sume pentru soțul tinerei moarte, pe 18 august, în Maternitate. Consilierii județeni s-au reunit, vineri, în ședință extraordinară și au votat acordarea unui ajutor de urgență din Fondul de rezervă al CJ pentru Gabriel Ivanov.

Situația de extremă dificultate în care se află familia reiese și din ancheta socială efectuată la domiciliul acesteia de către Direcția de Asistență Socială Botoșani și înaintată către Consiliul Județean Botoșani cu adresa nr. I 22911/30.08.2023 de către Primăria Municipiului Botoșani. Având în vedere cele prezentate se propune angajarea sumei de 30.000 lei din fondul de rezervă constituit la dispoziția Consiliului Județean și alocarea acesteia familiei domnului Ivanov Daniel Gabriel”, a fost motivația din raportul de specialitate al CJ.

Întrucât fondul de rezervă constituit are prevederi bugetare în trimestrul IV, s-a decis efectuarea de modificări a repartizării pe trimestre a creditelor bugetare aprobate în așa fel încât suma de 30.000 de lei alocată ca ajutor financiar să poată fi alocată în trimestrul III 2023.

Noi detalii despre cazul Alexandra Ivanov. Ce declară fratele gravidei moarte la maternitatea din Botoşani, dar și președintele Colegiului Medicilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *