E bine de știut! Restricții de circulație, sâmbătă, pe mai multe străzi din Botoșani

Circulația va fi închisă, sâmbătă, pe mai multe străzi din municipiul Botoșani. Primăria Municipiului Botoșani, împreună cu Rotary Club Botosani, susține acțiunea tinerilor din Club Interact Botosani care vor organiza a șasea ediție a celui mai colorat cros al toamnei.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, circulația va fi închisă, sâmbătă 9 septembrie, în intervalul 9.00-11.30, pe următorul traseu: plecare- Bulevardul Mihai Eminescu- Monumentul Răscoalei –Str. Mihail Kogălniceanu- Str. Cuza Vodă – Sosire –Piața Revoluției Nr. 1 Botoșani, unde va avea loc bătaia cu prafuri colorate non-toxice.

„În timpul perioadei de restricție, accesul vehiculelor și circulația rutieră în zona menționată vor fi suspendate sau reglementate în conformitate cu indicațiile autorităților locale și a agenților de la poliția rutieră. În măsura posibilității, vă rugăm să evitați zona restricționată și să utilizați rute alternative pentru a vă deplasa în siguranță!”, transmit reprezentanții Primăriei Botoșani.

Un preot din Botoşani acuzat de Mitropolia Moldovei că face slujbe ilegale scapă de acuzaţii. Sentinţă definitivă a instanţei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *