Canotoarea Patricia Cireș: Suntem cu un pas mai aproape de cea mai frumoasa medalie, cea olimpică

Canotoarea Patricia Cireș, care s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu echipajul de patru vâsle, din care mai face parte o altă botoșăneancă, Andrada Moroșanu,  susține că visează la medalia olimpică în întrecerile de anul viitor din Franța.

Sportiva născută la Manoleasa a declarat, pentru BotosaniNews, că această performanță, de a se califica la Olimpiadă, este una istorică, în condițiile în are barca feminină de patru vâsle nu a mai la o asemenea competiție de 23 de ani.

„Este cel mai important rezultat din carierei noastre de sportiv. Sunt foarte mândră de echipa mea, fără ele nu as fi reușit. Visul nostru începe ușor , ușor sa prindă contur , suntem cu un pas mai aproape de cea mai frumoasa medalie , cea olimpică”, a spus Patricia Cireș. care este legitimată la CSM Iași.

Ea este fericită că a putut să își facă familia și prietenii mândri de performanțele sale.

„Acest sport de performanță m-a ajutat foarte mult în formarea mea ca om în societate. Am fost pusă în situații din care am învățat să prețuiesc mai mult timpul petrecut alături de cei dragi și să profit de fiecare secundă . Canotajul îți oferă si șansa unui viitor chiar si după încheierea carierei sportive. Ai oportunitatea de a vizita țări, orașe, de a cunoaște oameni, obiceiuri, istorii și povesti . Munca mi-a fost răsplătită prin miile de emoții trăite după ce am trecut linia de finish, când am văzut sclipirea și fericirea din ochii fetelor. Gândul că mi-am făcut mândra familia, prietenii si toți cei care mă susțin este tot un mod de răsplată. Curând va venii si cea financiară, dar mai importantă e cea sufletească”, a adăugat sportiva din Botoșani.

FOTO Emoționant! Povestea pompierului din Botoșani care a mers zi de zi la Gabriel, copilul de 10 ani internat în urma accidentului de la Crasnaleuca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *