Verificări la Spitalul Județean în cazul botoșăneanului care ar fi ajuns la Terapie Intensivă din cauza medicamentelor prescrise

Conducerea Spitalului Județean Botoșani a demarat o serie de verificări în cazul botoșăneanului care ar fi ajuns la Terapie Intensivă din cauza medicamentelor prescrise. Bărbatul a primit îngrijile medicale necesare la Terapie Intensivă, iar vineri dimineață se afla deja pe secția de Nefrologie. Potrivit medicilor, acesta suferise un edem pulmonar, cu hipertensiune specifică pacienților dializați.

„Edemul pulmonar îl poate face oricine, mai ales pacienții dializați”,  aprecizat directorul spitalului, medicul Monica Adăscăliței, care a precizat că o comisie de specialiști va face o anchetă în acest caz pentru a vedea cu exactitate dacă este sau nu vorba despre o culpă medicală.

Reamintim că o botoșăneancă a făcut plângere către conducerea spitalului, dar și la Poliție, acuzând că soțului său i s-ar fi prescris medicamente greșit din cauza cărora starea sa de sănătate s-ar fi înrăutățit.

VIDEO Monica Adăscăliței: Avem și reușite medicale de răsunet la nivelul județului Botoșani, cu intervenții deosebite

Acuzații grave la adresa unor medici din Botoșani. „Soțul meu este pe ATI intubat și ventilat mecanic din cauza unor doctori incompetenți”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *