Unul dintre bărbații care obligau șase tinere să se prostitueze, arestat preventiv. Decizia luată de Judecătoria Botoșani

Unul dintre bărbații care obligau șase tinere să se prostitueze în diverse locații din Botoșani și Alba Iulia a fost arestat preventiv. Judecătoria Botoșani a emis, joi seară, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Alexandru I., acuzat de proxenetism. Judecătorii au respins solicitarea acestuia de arestare la domiciliu sau control judiciar.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani au pus în executare, marți și miercuri, șase mandate de percheziție domiciliară la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de proxenetism, din municipiile Botoșani și Alba-Iulia.

La locațiile în care au deschis polițiștii, au fost identificate șase tinere care erau constrânse de un tânăr, de 24 de ani, din municipiul București, și un bărbat de 51 de ani, din municipiul Botoșani, să practice prostituția, pe raza municipiului Botoșani, cât și a altor localități, în imobile închiriate în regim hotelier, obținând astfel foloase materiale.

O tânără din Botoșani, acuzată că a vrut să își omoare soțul. Femeia, trimisă în judecată

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solutia pe scurt:

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în dosarul nr. 3380/P/2023. Respinge cererea formulată de către inculpat, prin apărător, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2 Cod de procedură penală, cu referire la art. 202 alin. 1 şi 3, alin. 4 lit. e Cod procedură penală şi art. 223 alin. 2 Cod de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului ILIE ALEXANDRU, cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de „proxentism”, prev. și ped. de art. 213 alin. 1 din Codul Penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul Penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 07.09.2023 până la data de 06.10.2023, inclusiv. În baza art. 230 alin. 1 Cod procedură penală, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului Macovei Constantin. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 07.09.2023, ora 12:24.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)    07.09.2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *