Fotbaliștii de la FC Botoșani vor ieși, luni, în teren, purtând tricouri cu fotografia Alexandrei și un banner cu mesajul ”Nu am aer”

FC Botoșani se implică în ajutorarea familiei Alexandrei Ivanov, gravida care a decedat în Maternitatea Botoșani, pe 18 august. Oficialii clubului au scos la licitație tricoul lui Victor Dican, iar în plus voluntari din cadrul Asociației „Grup Civic” Botoșani vor fi prezenți în tribune printre fani cu urne, pentru cei care doresc să ajute financiar familia.

În momentele de cumpănă ale membrilor comunității noastre, FC Botoșani este alături de cei aflați la nevoie, pentru a arăta că nimeni nu este singur cu adevărat. Este cunoscut cazul Alexandrei, tânăra de 26 de ani care ne-a părăsit mult prea devreme, așadar continuăm să ajutăm familia aflată în nevoie. După cum știți, am scos la licitație tricoul lui Victor Dican, licitația fiind deschisă până luni, la ora 12:00, câștigătorul primind premiul la pauza meciului cu FC Hermannstadt. De asemenea, voluntari din cadrul Asociației „Grup Civic” Botoșani vor fi prezenți în tribune, astfel că suporterii pot dona în urnele aferente, transmit oficialii FC Botoșani.

Luni, la meciul cu FC Hermannstadt, jucătorii vor ieși în teren purtând tricouri cu fotografia Alexandrei și un banner cu mesajul ”Nu am aer”.

FOTO Comunitatea Evreiască din Iaşi, sprijin financiar pentru familia Alexandrei Ivanov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *