FOTO Comunitatea Evreiască din Iaşi, sprijin financiar pentru familia Alexandrei Ivanov

Comunitatea Evreiască din Iaşi a oferit, sâmbătă, sprijin financiar pentru familia Alexandrei Ivanov, tânăra de 25 de ani moartă în Maternitatea din Botoşani din cauza neglijenţei medicilor.

Vicepreşedintele Comunităţii Evreieşti, Albert Lozneanu, s-a întâlnit cu soţul Alexandrei Ivanov, Gabriel Ivanov, dar şi cu fratele tineri, Vlad Miron, oferindu-le acestora o sumă de bani.

„Imediat ce am auzit de acest caz, am încercat să mă mă mobilizez şi am dorin să contribui cu ceva, cu un ajutor cât de mic, la această nenorocire. Este un caz de o gravitate extremă. Eu consider că aceşti medici, nici nu putem să le spunem medici, ci criminali în halate albe, lipsiţi total de empatie, care, după părerea mesa, nu mai au dreptul să profeseze această nobilă meserie„, a spus Albert Lozneanu.

La rândul său, Vlad Miron a apreciat gestul Comunităţii Evreieşti, mulţumind pentru solidaritatea manifestată pentru Alexandra.

„Sunt compleşit de solidaritatea oamenilor şi le mulţumesc că sunt alături de suferinţa mea. Sper ca acest lucru să nu se mai întâmple niciodată”, a spus Vlad Miron.

Ajutorul financiar acordat sâmbătă este de 1.000 de lei, însă există angajamente că susținerea financiară va continua.

Percheziții domiciliare la locuințele doctorițelor de la Maternitatea Botoșani, implicate în cazul Alexandra Ivanov. Medicul de gardă, audiat șase ore de procurori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *