Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Trei instituții publice din Botoșani fac angajări

Trei instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Este vorba de Școala Profesională Specială ”Ion Pillat” Dorohoi care a scos la concurs un post temporar de muncitor calificat (inclusiv pentru lucrări de întreținere).  Se cer studii de specialitate: liceu/ școala profesională.

Data limită de depunere a dosarelor este 11 septembrie, proba scrisă are loc pe 15 septembrie, proba practică pe 20 septembrie și interviul pe 25 septembrie.

Școala Gimnazială Nr. 1 Durnești, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea unor funcții contractual vacante: un post de administrator de patrimoniu-0,50 normă, un post de muncitor calificat (fochist)-0,50 normă și un post de îngrijitor cu 0,25 normă,

Pentru postul de administrator de patrimoniu se cer studii superioare iar pentru celelalte două posturi școală generală sau liceu. Dosarele de concurs se depun până pe 13 septembrie.

Unitatea de Asistență Medico-Socială din Flămânzi a scos la concurs un post de muncitor calificat. Se cer studii medii sau generale iar data limită de depunere a dosarelor este 11 septembrie.

FOTO Comunitatea Evreiască din Iaşi, sprijin financiar pentru familia Alexandrei Ivanov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *