Monden! Fostul soț al cântăreței Francisca din Botoșani și-a refăcut viața. Bogdan are o nouă relație și va deveni tată

Fostul soț al cântăreței Francisca din Botoșani și-a refăcut viața. Luptătorul Bogdan Lățescu are o relație cu o tânără frumoasă, cu un zâmbet cald, care este însărcinată. Cei doi au postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare.

Între timp, Francisca este într-o relație cu TJ Miles cu care s-a mutat de câteva luni împreună și a devenit influencer. De altfel, ziarele de cancan spuneau că Francisca și Bogdan s-au despărțit tocmai din cauza lui TJ Miles, dar vedeta a negat cu vehemență.

Francisca a devenit foarte cunoscută pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă și pare să treacă la o nouă etapă, cea de influencer.  Aceasta s-a remarcat în urmă cu câțiva ani, în cadrul unei emisiuni, prin vocea sa.

După 4 ani de căsnicie, cântăreața Francisca și Bogdan Lățescu au decis să divorțeze în luna decembrie a anului trecut.

„Da, este adevărat, am divorțat de Francisca la începutul lunii decembrie, anul trecut. Nu vreau să ies în față cu foarte multe declarații, pentru că eu nu sunt genul de persoană care să mă cert pe la televizor.

După ce s-a aflat de separarea noastră am primit diferite oferte, de la diferite televiziuni, însă am refuzat. Eu sunt trăit prin țări străine și funcționez altfel. Înainte de a divorța, eram într-o perioadă de tensiune cu Francisca, mai exact anul trecut în octombrie – noiembrie.

francisca, stiri, botosani, nunta, sotii solomonescuLucrul care a pus capac căsniciei a fost un prim articol într-o publicație tabloidă despre o posibilă relație a ei cu TJ Miles.

„Eu nu cred că Francisca este cu respectivul, pentru că ei colaborau de mai mult timp împreună, colaborarea dintre ei nu a apărut peste noapte, ci este de ceva timp. Știam că TJ Miles este bisexual, așa am auzit în stânga și în dreapta de pe la alții. Nu este genul Franciscăi, pentru că ei îi plac bărbații mai masivi, nu măscăricii”,a declarat Bogdan Lățescu, pentru Click!, după divort.

La aproape un an de la divorț, botoșăneanca Francisca s-a mutat în casă nouă cu actualul iubit. „Eu cred că o să fie un viitor foarte strălucit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *