La aproape un an de la divorț, botoșăneanca Francisca s-a mutat în casă nouă cu actualul iubit. „Eu cred că o să fie un viitor foarte strălucit”

La aproape un an de la divorțul de luptătorul Bogdan Lățescu, cântăreața botoșăneancă Francisca s-a mutat în casă nouă alături de actualul iubit, TJ Miles. Cei doi și-au asumat relația de câteva luni, iar artistul a fost cel care a făcut anunțul cu privire la noua etapă din relația lor în cadrul emisiunii La Măruță.

„Mi-am luat o casă cu Francisca. Avem gazon, etaj, acum nu am dormit de o săptămână, am muncit nonstop. Am dormit pe canapea. am gaz în sfârșit. Este amazing. Mergem înainte. Eu cred că o să fie un viitor foarte strălucitor”, a spus tânărul.

El a precizat că deocamdată nu fac planuri de căsătorie, însă amândoi vorbesc despre copii și despre o eventuală oficializare a relației și în acte.

Francisca a devenit foarte cunoscută pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă și pare să treacă la o nouă etapă, cea de influencer.  Aceasta s-a remarcat în urmă cu câțiva ani, în cadrul unei emisiuni, prin vocea sa.

După 4 ani de căsnicie, cântăreața Francisca și Bogdan Lățescu au decis să divorțeze în luna decembrie a anului trecut.

One thought on “La aproape un an de la divorț, botoșăneanca Francisca s-a mutat în casă nouă cu actualul iubit. „Eu cred că o să fie un viitor foarte strălucit”

  1. o voce slaba …. fara stil.. cu parere de rau dar poate poza pentru reviste de scandal..pentru barbati pigmei …ca asta a ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *