Dan Alexa, preia FC Botoșani înaintea meciului cu Hermannstadt. „Am așteptări de jucătorii noștri”

Dan Alexa este noul antrenor al echipei FC Botoșani și a fost prezentat în mod oficial vineri într-o conferință de presă organizată înainte de meciul cu Hermannstadt. Noul tehnician de la Botoșani susține că își dorește ca jucători săi să aibă atitudine la meciul de luni și să debuteze cu o victorie la noua sa echipă.

Primul meci e important prin prisma locului nostru în clasament și este primul meu meci. Este important să arătăm bine și să obținem punct, puncte din jocul ăsta. Întâlnim Hermannstadt, o echipă pe care o cunosc, o echipă grea a campionatului, foarte omogenă, o echipă echilibrată pe toate pozițiile, foarte puternică pe zonă centrală, foarte rapidă în benzi și calitate bună în atac. Au stabilitate la nivelul băncii tehnice. (…) Am așteptări de jucătorii noștri, să trateze meciul foarte serios, să aibă atitudine, să avem încredere că putem obține maximul din jocul ăsta. E un prim joc cu mine antrenor și îmi doresc să arate lucrul acesta”, a spus Alexa. .

Antrenorul Dan Alexa a semnat un contract valabil pe un an.

FC Botoșani și FC Hermannstadt, partidă contând pentru runda a 8-a din Superligă, se va disputa luni, 4 septembrie, începând cu ora  18:30, pe Stadionul Municipal din Botoșani.

Crede că a fost sancționată pe nedrept! Doctorița de gardă în noaptea internării Alexandrei a contestat și ea suspendarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *