Drama unor părinți din Botoșani! Au trăit în permanență sub amenințarea unuia dintre fii

Doi soți din județul Botoșani au o viață de coșmar, după ce unul dintre fii i-a amenințat în permanență și, în această săptămână, le-a dat foc la furajele din gospodărie. Cei doi, care locuiesc în satul Stroiești din comuna Lunca, au primit în mai multe rânduri amenințarea de la unul dintre fii, fie că îi otrăvește, fie că le dă foc la casă.

Tânărul de 35 de ani a fost diagnosticat cu anumite probleme psihice și a fost internat, însă luni i s-a permis să părăsească Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati”. A ajuns acasă, unde a început din nou să îi terorizeze pe părinți.

Miercuri, botoșăneanul nu a mai stat pe gânduri și a dat foc furajelor din gospodărie, determinând arderea a nu mai puțin de 50 de tone de mâncare pentru animale.

Tânărul a fost ridicat de polițiști și a fost reinternat la Psihiatrie la doar două zile după ce fusese externat. Cel mai probabil, el nu va răspunde pentru faptele sale.

Știrea inițială

Un incendiu violent s-a produs, miercuri, într-o gospodărie din localitatea Stroiești din comuna Lunca, iar aproximativ 50 de tone de furaje au fost cuprinse de flăcări. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind acţiunea intenţionată.

Pompierii au intervenit cu două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. A intervenit, de asemenea, și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Lunca, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un buldoexcavator. Pompierii au constatat că ardea depozitul de furaje și exista pericolul de propagare a flăcărilor la casă și alte construcții din apropiere.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor s-a intervenit mai bine de șase ore. Intervenția a fost una de de durată având în vedere cantitatea mare de furaje care ardea, dar şi faptul că trebuie verificat fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere.

Cazul a rămas în atenția Poliției.

Un cunoscut om de afaceri din Botoșani, condamnat într-un dosar penal privind dezmembrarea unei mașini închiriate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *