A dat foc gospodăriei părinților! Un tânăr din Botoșani este acuzat că a produs incendiul de la Stroiești

Un tânăr de 35 de ani a fost ridicat de polițiștii din Botoșani, el fiind considerat principalul suspect în incendierea celor 50 de tone de furaje dintr-o gospodărie din localitatea Stroiești din comuna Lunca. Botoșăneanul este nimeni altul decât fiul proprietarilor gospodăriei respective, acesta locuind în aceeași casă cu părinții.

El a fost ridicat imediat după producerea incendiului și a fost transportat la Secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Mavromati. Se pare că părinții nu vor depune plângere împotriva fiului lor.

Vă reamintim că un incendiu violent s-a produs, miercui, într-o gospodărie din localitatea Stroiești. Aproximativ 50 de tone de furaje au fost cuprinse de flăcări.

La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Lunca, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un buldoexcavator. Pompierii au constatat că ardea depozitul de furaje și exista pericolul de propagare a flăcărilor la casă și alte construcții din apropiere.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor s-a intervenit mai bine de șase ore. Intervenția a fost una de de durată având în vedere cantitatea mare de furaje care ardea, dar şi faptul că trebuie verificat fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere.

Colega de salon a Alexandrei, tânăra gravidă care a murit la spitalul din Botoșani, rupe tăcerea: ”Când am ridicat capul, era vânătă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *