Un tânăr de 26 de ani a dat de necaz după ce a intrat în frontiera Rădăuți Prut. Vezi din ce motiv!

Un tânăr de 26 de ani a dat de necaz după ce a intrat în frontiera Rădăuți Prut. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut efectuează cercetări în privinţa unui cetățean din R. Moldova, care s-a prezentat la controlul de frontieră fără a deține un permis de conducere recunoscut de statul român.

În data de 30 august a.c., în jurul orei 12.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut  – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, la volanul unui autoturism înmatriculat în Polonia, un bărbat cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 26 de ani.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, la controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere pe care susține că l-a obținut de la autoritățile din Transnistria.

„Colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul prezentat nu este recunoscut de statul român, iar bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoștință că permisul nu este recunoscut de statul român”, precizează sursa citată.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. La finalizarea cercetărilor, se vor lua măsurile legale care se impun.

S-a stins din viață o profesionistă a administrației bisericești din Botoșani. A murit după o lungă suferință

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *