S-a stins din viață o profesionistă a administrației bisericești din Botoșani. A murit după o lungă suferință

S-a stins din viață o profesionistă a administrației bisericești botoșănene. Este vorba despre Liliana-Carmen Cuciureanu, care a activat timp de 22 de ani în cadrul administrației bisericești din Botoșani. Aceasta a trecut la Domnul în data de 29 august, la vârsta de 60 de ani.

Liliana-Carmen Cuciureanu s-a născut în data de 5 iulie 1963 în Dorohoi. O bună perioadă de timp a îndeplinit funcția de secretar al Seminarului Teologic „Sfântul Gheorghe” Botoșani, iar din februarie 1999 și-a început activitatea la Protopopiatul Botoșani. De atunci, timp de 22 de ani, renunțând de multe ori la momentele importante de familie, și-a dedicat cunoștințele, priceperea și timpul administrației bisericești botoșănene. Generoasă, sufletistă, sensibilă, cu un deosebit tact pedagogic, iubitoare de flori și de tot ce este frumos, Carmen a fost un model de bună practică pentru colegii din administrația bisericească.

S-a stins din viață în data de 29 august 2023, după o lungă suferință prin care a ales să treacă alături de fiica sa Ionela și de soțul Liviu.

„În numele tuturor, colegi, preoți și angajați de la parohiile din Protopopiatul Botoșani, transmitem condoleanțe familiei îndoliate și mulțumim Bunului Dumnezeu că doamna Carmen a făcut parte din viața noastră”, a anunțat cancelaria Protopopiatului Botoșani.

Doliu în învățământ! Un apreciat profesor a trecut la cele veșnice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *