Cros caritabil, la Botoșani, pentru a asigura ghiozdane echipate pentru 35 de copii. Care este taxa de participare!

Primăria Municipiului Botoșani, împreună cu Rotary Botoșani, susține acțiunea tinerilor din Club Interact Botosani și invită botoșănenii să alerge la cea de-a șasea ediția a celui mai colorat cros al toamnei.

“Coloract” este un maraton caritabil, scopul acestui proiect fiind acela de a asigura pentru 35 de copii de la Școala Gimnazială Nr. 1 din Dimăcheni începerea noului an școlar cu un ghiozdan complet echipat.

Sâmbătă, 9 septembrie, la ora 10:00, startul va fi dat din fața Sălii Polivalente “Elisabeta Lipă” din Botoșani. Traseul continuă pe Bulevardul ,,Mihai Eminescu”, urmând trecerea prin fața Colegiului Național ,,A. T. Laurian”, apoi stânga pe Strada Cuza Vodă, prin fața Facefood-ului, iar cei 2,5 km se sfârșesc în fața Prefecturii Botoșani, unde va avea loc bătaia cu prafuri colorate non-toxice! Bineînțeles că există și surprize pentru primii finaliști, valoarea totală a acestora fiind de 1700 RON!

Taxa de participare este de 35 RON, preț ce include: un tricou personalizat cu logo-ul evenimentului, pe baza căruia se face participarea la cros, dar și prafurile colorate ce vor fi folosite la final, când va avea loc bătaia cu prafuri.
Înscrierile încep pe data de 28 august și se vor putea face zilnic, între orele 12:00-17:00, până pe data de 3 septembrie, la parter, în Uvertura Mall.
Prafurile făcute manual de către voluntarii clubului Interact Botoșani sunt non-toxice și nu pătează, transmite printr-un comunicat Primăria municipiului Botoșani.

FOTO Accident cu trei victime, printre care doi minori, la Botoșani! Un șofer băut a intrat cu mașina într-un cap de pod

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *