Managerul Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani: Doamna doctor care a fost de gardă în noaptea morții tinerei, va fi notificată să vină să discute și cu mine

Managerul Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani, Monica Adăscăliței, vrea să poarte o discuție despre cazul Alexandra Ivanov cu medicul care a fost de gardă la Maternitatea Botoșani, în noaptea fatidică.

Adăscăliței a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că nu s-a întâlnit încă cu cei doi medici de la preluarea mandatului de manager, însă îi va trimite o notificare medicului Mariana Pitrop, care a fost de gardă la Maternitatea Botoșani, în noaptea morții tinerei de 25 de ani.

”Nu am avut nicio discuție personală, vorbesc de doamna doctor care a fost de gardă în seara respectivă. Dumneaei nu a fost în localitate și urmează să vină să discutăm, pentru că va fi notificată să discute și cu mine. În ceea ceea ce privește cel de-al doilea medic care apare în raport că ar fi medicul curat din ambulator sau din cabinet, nu am avut încă o discuție. Am pornit o discuție cu cei doi medici șefi ai celor două secții a maternității Botoșani, am urmărit dosarul prin care s-a făcut ancheta internă și documentele. De când sunt eu la conducere, am trimis toate hârtiile și tot ce s-a cerut de către organele competente . Deschiderea este maximă în aces caz și toate informațiile vor fi date către cei care verifică și care vor aduce o cncluzie acestui caz”, a precizat Monica Adăscăliței.

FOTO Cabinetul doctoriţei Mariana Pitrop, vandalizat. “Nu am aer”, scris pe perete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *