Trei instituții publice din Botoșani fac angajări. Locurile de muncă, pentru persoane cu studii medii sau generale

Trei instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Astfel, Unitatea de Asistenta Medico-Sociala „Dr. Elena Popovici” Flămânzi angajează muncitor calificat. Se cer studii medii sau generale. Data limita depunerea dosarelor de participare 11.09.2023.

Direcția Servicii Publice – Botoșani organizează ȋn data de 18 septembrie concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de execuție de muncitor necalificat (prinzător câini) la  Serviciul pentru gestionarea câinilor fără stăpân din municipiul Botoșani de la Serviciul Intervenții Edilitare. Se cer studii medii sau generale. Termen limită depunere dosare de înscriere este 8 septembrie.

Școala profesională specială ”Ion Pillat” Dorohoi angajează supraveghetor de noapte, pe perioadă determinată. Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 5 septembrie. Se cer studii medii (liceu cu diploma de bacalaureat).

De asemenea, Școala profesională specială ”Ion Pillat” Dorohoi angajează paznic, pe perioadă determinată. Se cer studii de specialitate: 10 clase/liceu/profesional, prfecționări (specializări): calificare agent de securitate/de pază. Data limită de depunere a dosarelor este 5 septembrie.

Gabriel, copilașul de trei ani, aruncat de mamă de la geam, a ajuns la un alt spital. Noi detalii despre starea sa de sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *