FOTO Incendiu violent la Botoșani. Un depozit de furaje a ars ca o torță. Focul, întreținut de caniculă

Un incendiu violent a avut loc, luni, în județul Botoșani. Un depozit de furaje a ars ca o torță în localitatea Stăuceni, focul fiind întreținut de temperaturile exterioare care s-au apropiat de 40 de grade.

Potrivit localnicilor, stogurile cu fân s-ar fi autoaprins, iar în incendiu ar fi ars aproximativ 20 de tone de furaje. Proprietarul era acasă în momentul izbucnirii incendiului, dar nu a mai putut face nimic pentru a limita pagubele.

„La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă, dar pompierii voluntari din comună, cu un buldoexcavator. Aceștia au constatat că ardeau patru căpițe de paie și au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă la alte furaje. Intervenția a durat aproape patru ore”, susţin reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

Familia care deținea furajele îngrijește mai multe animale și ar fi strâns fânul pentru a avea hrană pentru iarna care vine.

Un bărbat din Botoşani, acuzat de tentativă de omor. A înjunghiat o persoană în faţa unui bar

Cât câștigă un pompier? Ce salariu au cei care intervin zi de zi pentru a salva vieți

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *