Acțiuni ale polițiștilor pe timpul nopții, în municipiul Botoșani. Peste 150 de persoane legitimate

În noaptea de 26 spre 27 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și nr. 3 Hlipiceni, precum și cu sprijinul jandarmilor au organizat o acțiune pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea accidentelor de circulație în zona de competență, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Polițiștii au acționat cu precădere în zonele în care se formează aglomerări de persoane, pentru prevenirea faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, precum și a violențelor stradale, fiind legitimate peste 150 de persoane, iar 29 dintre acetsea au fost sancționate pentru nerspectarea normelor de conviețuire socială, în valoare de peste 9.000 de lei.

Totodată, au fost controlate 88 de autovehicule și au fost efectuate 43 de testări cu aparatul etilotest, fiind aplicate 12 sancțiuni contravenționale pentru abateri la regimul rutier, în valoare de peste 7.000 de lei, transmite IPJ Botoșani.

Ancheta de la Maternitatea Botoşani/ Cadrele medicale nu au evaluat corect durerile Alexandrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *