Sunt din Botoșani și ne mândrim cu ei! Patru sportivi au luat aurul de la Europenele U-23 la canotaj

Patru sportivi din Botoșani au obținut medalii de aur la Campionatul European de Tineret Under-23 care s-a desfășurat, în acest week-end, în localitatea Krefeld din Germania. Este vorba de Iulia Bălăuca, Alexandra Ungureanu, Andreea Petraș și Andrei Hemen.

Iulia Bălăuca și Alexandra Ungureanu au luat aurul făcând parte din echipajul de dublu vâsle feminin, ele făcând echipă.

Andreea Petraș s-a impus atât la dublu rame feminin, unde a făcut echipă cu Estera-Costina-Beatrice Vîlceanu, cât și la 8+1 feminin, alături de Estera-Costina-Beatrice Vîlceanu, Elena Silvia Mocanu, Georgelia Stoica, Ana-Maria Mătran, Larisa-Andreea Bogdan, Manuela-Gabriela Lungu, Elena-Diana Luta și Rucsandra-Ioana Bucşa.

În același timp, Andrei Hemen a câștigat aurul la patru rame cu cârmaci, din echipaj făcând parte și Gheorghe Morar, Eduard Angel Moldovan, Cristian-Vasile Nicoară şi Maria-Antonia Iancu.

Cei patru sportivi din Botoșani sunt antrenați de George Bulie, de la Clubul Sportiv Botoșani.

FOTO Succes remarcabil pentru un tânăr din Botoșani! Daniel a obținut aurul la Olimpiada Internațională “Științele Pământului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *