FOTO Nenorocire! Trei tineri au murit într-un accident din cauza unui șofer beat

Trei tineri au fost uciși de un șofer beat. Aceștia au fost sâmbătă noapte pentru a petrece în clubul Mira din Alba Iulia, iar apoi s-au întors spre casă, potrivit alba24. Tânărul va fi reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând că mâine, 27 august, să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 27 august 2023, în jurul orei 3.30, un tânăr de 19 ani, din localitatea Oiejdea, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, la ieșirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei stații de alimentare cu carburant, ar fi surprins și accidentat un grup de 6 persoane, care se deplasa pe marginea părții carosabile. În urma accidentului, din nefericire, trei persoane, în vârstă de aproximativ 17, 18, respectiv 25 de ani, au decedat.

 

VIDEO Joc periculos! Mai mulți copii, filmați în timp ce blocau intenționat o stradă din Botoșani. Șoferii, nevoiți să oprească

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *