Botoșăneanul care s-a agățat de un autobuz, identificat de polițiști. Ce măsuri au luat oamenii legii

Botoșăneanul care s-a agățat de un autobuz al societății comerciale Eltrans a fost identificat de polițiști. Oamenii legii au dispus sancționarea acestuia cu o amendă de 435 de lei pentru încălcarea articolului 152, litera b din Codul Rutier, care interzice pasagerilor mijloacelor de transport public de persoane să călătorească pe scări sau pe părţile exterioare ale caroseriei vehiculului.

Vă reamintim că un bărbat a fost filmat în timp ce era agăţat de un autobuz aflat în mers pe o stradă din municipiul Botoşani. Cazul incredibil a fost înregistrat în urmă cu două zile pe strada Primăverii.

Botoşăneanul se urcase pe partea din spate a autobuzului societăţii Eltrans care circula pe linia 102, stând cu picioarele pe bara din spate mijlocului de transport şi ţinându-se cu mâinile de anumite elemente ale caroseriei maşinii.

Din video se poate vedea că bărbatul a mers cel puţin câteva sute de metri căţărat pe spatele maşinii, fără a conştientiza pericolul la care este supus. O eventuală cădere a acestuia ar fi putut să îl facă să ajungă sub roţile maşinii care circula în spatele autobuzului.

Video: Facebook

“Noi nu putem acționa”: Ministrul Sănătății, declarații privind cazul gravidei moarte la spitalul din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *