Un cunoscut artist din Botoșani, despre cazul Alexandrei: Nu se face anchetă penală în câteva ore și nici nu se pronunță o instanță în câteva zile. De aici și până la a stigmatiza orice medic ar trebui să fie o distanță uriașă

Un cunoscut artist din Botoșani a avut o reacție despre cazul Alexandrei, tânăra mămică moartă la maternitate. Gelu Graur susține că există un val de revoltă prin care oamenii cer instituțiilor abilitate să ia măsuri în condițiile în care „ne multumim cu mediocritatea si cu „merge si asa””.

„Avem exact calitatatea institutiilor pe care o determinam prin calitatea societatii. Nu ma credeti… E clar ca oamenii rationali si de buna-credinta sunt sufocati in Botosani pentru ca vad si simt „reusitele” acestor meleaguri. Aceiasi oameni buni sunt si in institutii, dar nu e loc sau nu vor a fi manageri pentru ca nu stiu a pupa moaș(t)e politice. Da, avem medici pregatiti, avem profesori excelenti, politisti, avem avocati si procurori buni, artisti de exceptie, avem oameni de afaceri buni, avem minți luminate. Va intreb, ce le ofera judetul nostru acestora? Sa-mi fie cu iertare, dar nivelul de intelegere al majoritatii este discutabi! Suntem o gloata dezlantuita care crede in legea talionului si lovim in oricine cu furie, mai putin cum si in cine trebuie… Nu se face ancheta penala in cateva ore si nici nu se pronunta o instanta in cateva zile. De aici si pana la a stigmatiza orice medic ar trebui sa fie o distanta uriasa”, a precizat Gelu Graur.

El a precizat că ar trebui să fie proteste în fata Inspectoratului Scolar Judetean Botosani impotriva profesorilor care „nu au reusit sa transmita materia si mentalitatea de clasele 1-8 unora”.

„Intr-o Romanie in care bombardierii si cocalarii fac legea pe strazi si sunt promovati media, in care „patriotii” doar depun coroane eroilor neamului, in care totul este politizat si in care omul bun este etichetat prost sau slab iar cel pregatit profesional este nimeni fara carnetul de membru de partid, nu putem avea pretentia ca mentalitatea sa ne salveze! Somnul „ratiunii” naste monstri si isi ia tributul de vieti nevinovate! Dumnezeu sa te ierte, fetiță bună!”, a spus Graur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *