Destin crunt pentru un botoșănean de 49 de ani. A muncit ani de zile în străinătate, iar când să se bucure de tot ce a agonisit soarta l-a băgat în pământ

Un botoșănean de 49 de ani a avut parte de un destin crunt. Sebastian Nastasiu a fost nenorocit de o boală incurabilă pe care a dobândit-o în timp ce lucra. El a muncit ani de zile ca șofer de camion în toată Europa și a reușit să își facă un ros, atât pentru el, cât și pentru familia lui. Când să se bucure de tot ce are și să își trăiască zilele în liniște, acesta a aflat cu stupoare că suferă de o boală cruntă și nu va mai putea munci.

A venit acasă și a luptat cu îndârjire pentru viața sa, dar din păcate boala l-a distrus. O fată a rămas ofană de tată. Cunoscuții spun că era un om bun și muncitor. Inclusiv fostul său patron a rămas impresionat de drama acestuia.

„Era un om familist și respectuos cu toți vecinii și prietenii care îi ieșeau în cale”, ne-a mărturisit un apropiat al acestuia.

Sebastian va fi condus sâmbătă pe ultimul drum, la Dorohoi.

Mii de botoșăneni au plecat împinși de sărăcie să lucreze în străinătate, însă viața aspră le-a lăsat urme adânci. S-au îmbolnăvit din cauza stresului, a oboselii, a muncii și s-au întors cu boli grave.

Un apreciat medic oferă explicații despre cazul Alexandrei. Nu o vor aduce înapoi răzbunările și injuriile proferate. Justiția nu se face pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *