FOTO Accident pe un drum național din Botoșani! Un camion a ajuns într-un șanț

Un camion plin cu cereale a ieșit în decor în seara zilei de miercuri, 23 august 2023, pe drumul național 29B Dorohoi- Botoșani, la ieșirea din municipiul Dorohoi spre municipiul Botoșani.

Din primele cercetări, se pare că un TIR care transporta cereale, ce se deplasa pe direcția de mers Dorohoi – Botoșani, a virat la dreapta pentru pentru a da prioritate unei ambulanțe aflate în misiune.

În acel moment, șoferul nu a reușit să aproximeze corect încadrarea, fapt pentru care TIR-ul a căzut cu partea dreaptă în rigola de pe marginea carosabilului, riscând să se răstoarne. În urma incidentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliției Municipale Dorohoi care au dirijat traficul la fața locului pentru a se putea goli din cantitatea de cereale și pentru a repune TIR-ul pe carosabil. La locul incidentului au ajuns și două tractoare care au tractat TIR-ul și l-au repus pe carosabil.

Sursa: Dorohoinews.ro.

Familia Alexandrei va da în judecată spitalul și medicii. „Singura care a încercat să facă ceva pentru ea a fost o asistenta de gardă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *