Managerul Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani, cu demisia pe masă: Dacă mi se cere să îmi dau demisia, îmi dau demisia. Dar eu cred că de obicei șobolanii părăsesc corabia

Managerul Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani, Angel Călin, a dedarat, miercuri, că are demisia pregătită, în cazul în care i se va cere acest lucru. Călin, care este la conducerea unității spitalicești de numai o lună și o săptămână, a spus, însă, că, de obicei, ”șobolanii părăsesc corabia” și că la greu nu se impune să plece.

”Dacă acest lucru ar rezolva problema și aș ști că mâine spitalul va fi cu toate puse la punct, eu îmi dau demisia acum în prezența dvs. E scrisă. Dacă este nevoie și mi se cere să îmi dau demisia, îmi dau demisia. Dar eu cred că de obicei șobolanii părăsesc corabia. Ar trebui acuma să fiu josnic când e atât de greu”, a spus Angel Călin.

Întrebat la conferința de presă de miercuri, unde s-au prezentat concluziile anchetei demarate la nivelul spitalului, ce studii are, Călin a spus că are studii superioare și master în economie.

Sunt lăcătuș mecanic, nu mi-e rușine să o spun. Am făcut un liceu de matematică-fizică la Botoșani, Liceul la Laurian, am terminat în 1985, cu o calificare de lăcătuș mecanic. Atunci fiecare primea o meserie, o meserie la care când am revenit din armată trebuia să mă duc la repartiție, pentru că dacă nu lucram, părinții trebuia să plătească. Și am lucrat ca lăcătuș mecanic, după care am început să-mi dau seama că mai trebuie și studii și mi-am aprofundat studiile. Dacă este o problemă că am fost lăcătuș mecani, eu mi-o asum. Culmea, am ocupat și alte funcții și nu au fost atât de interesați”, a precizat Angel Călin.

Ei sunt medicii de la maternitatea din Botoșani cărora li se cere demisia în cazul morții Alexandrei

Mămica din Botoșani, care și-a aruncat copiii pe geam, a fost arestată. Ce acuzații i se aduc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *