Dezvăluire cutremurătoare! Copiii Alexandrei încă își așteaptă mama: Când vine mama?

Nașul de cununie al Alexandrei a văzut o dezvăluire cutremurătoare. Cei trei copilași se gândesc neîncetat la mama lor. Dacă cea mare știe că nu se va mai întoarce, ceilalți doi, mai mici, nu înțeleg ce se întâmplă și încă își așteaptă mama.

„Cum arată disperarea unui om, știm în mare parte. Dar cum arată disperarea unui copil? Am vizitat astăzi copiii orfani… cel mijlociu tresaltă de fiecare dată când aude o ambulanță pe drum…. „vine mama”. Apoi întreabă ” când vine mama?”… de multe, multe, multe ori pe zi.”, povestește nașul Alexandrei.

Rudele nu știu cum să mai gestioneze situația astfel încât să le ia din durere celor mici.

„Fetița ” cea mare” îi spune mătușii: „Mi-e dor de mama!” și apoi… „poți fi tu mama mea?”… off… înțelegând că nu se poate, continuă… „dar aș vrea să mă renasc, se poate?” „Așa ai putea să mă naști tu să fii mama mea, nu?”…. mătușa tace și plânge. Nu avem cum să o aducem înapoi pe mama lor, dar poate, medicii și personalul medical din maternitate pot fi mai sensibili de azi înainte… POATE”, susține nașul Alexandrei.

Alexandra nu se va mai întoarce niciodată, dar cu siguranță îi va veghea pe cei mici de acolo de Sus. Tragedia prin care a trecut această familie a sensibilizat o țară întreagă. La Botoșani, oamenii ies în fața maternității seară de seară. Cer să se facă dreptate, iar medicul și asistentele vinovate să fie demise.

Veste tristă despre copilașul de trei anișori aflat în spital după ce mama l-a aruncat pe geam. Va fi deconectat de la aparate. „Ce am făcut eu să merit așa ceva?”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *