Noi dotări la Secția de Obstetrică și Ginecologie a Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani

Ministerul Sănătății a aprobat, la finanțare prin PNRR, proiectul depus de Consiliul Județean Botoșani privind îmbunătățirea programului de screening al nou-născuților din cadrul Secției Exterioare Obstetrică-Ginecologie.

Este vorba de un proiect de dotare cu echipamente medicale adecvate pentru îmbunătățirea programului de screening pentru retinopatia de prematuritate, în valoare de aproximativ 265 de mii de lei. Acesta prevede achiziționarea unui kit care va pune în evidență afecțiuni critice ce pot afecta nou-născuții, transmite printr-un comunicat Consiliul Județean Botoșani.

„Dacă partea umană ține de fiecare individ în parte, de nivelul de empatie pe care fiecare îl are, noi, ca administrație vom face tot ceea ce este omenește posibil pentru a dezvolta baza materială a spitalului, așa cum am făcut-o și în ultimii ani. Doar pentru Maternitate, Consiliul Județean a derulat și derulează proiecte de aproximativ 5 milioane de euro, finanțate din fonduri proprii, guvernamentale, europene – inclusiv PNRR. Vom continua pe această linie a investițiilor și a dotării spitalului cu echipamente medicale”, a spus Doina Federovici, președintele CJ Botoșani.

Prima reacție publică a președintelui CJ Botoșani, Doina Federovici, în cazul Alexandrei: Cei vinovați vor trebui să plătească

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *