Motociclistă din Botoșani rănită după ce a încercat să depășească o mașină. Iulia ajuns la spital

O motociclistă din Botoșani a fost rănită și a ajuns la spital după ce a încercat să depășească o mașină Peugeot. Accidentul a avut loc în 20 august, pe DN17, la Sucevița, în județul Suceava. Iulia, de 35 de ani, din municipiul Botoșani, a început manevra de depășire a autoturismului Peugeot ce era condus în aceeași direcție de un bărbat de 50 de ani, din Caraș – Severin.

În timp ce motocicleta circula pe sensul opus de mers, efectuând manevra de depășire în mod regulamentar, șoferul  a inițiat la rândul său efectuarea unei manevre similare de depășire a unui alt autovehicul care se deplasa în fața sa.
El a pătruns pe sensul opus de mers, iar Iulia a frânat pentru a evita impactul cu autoturismul, însă motocicleta s-a ridicat pe roata din față, după care s-a rostogolit spre înainte.

Iulia a suferit leziuni fizice, fiind transportată cu ambulanța la spitalul Rădăuți, unde i s-a stabilit diagnosticul traumatism prin accident rutier, contuzie umăr stâng, contuzie toraco – abdominală cu escoriații la nivelul flancului stâng – rănită ușor.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative. Șoferul este cercetat acum de polițiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *